Email: Sales@screwjack.net
Tel: +86-0769-83061993

Service Hotline
+86-0769-83061993
Vijesti
Dom > Vijesti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Struktura crteža vijaka Jack

Sijie Industrial Co, Ltd | Updated: May 25, 2017

Reduktor reduktora je kompaktna struktura, visoki omjer prijenosa, crni vijčasti vijak i pod određenim uvjetima s self-locking funkcijom strojeva za prijenos, jedan je od najčešće korištenih reduktora, od kojih, spiralni reduktor šuplje osovine ne samo da ima gore navedene karakteristike, crni vijak Jack, ali i jednostavan za instalaciju, razumne strukture, sve više i više naširoko koristi. Reduktor ručnog zupčanika u reduktoru zupčastog zupčanika kako bi se dodao reduktor zupčanika, višestupanjski reduktor može postići vrlo nisku izlaznu brzinu, kombinacija spiralnog stupnja prijenosa i spiralnog stupnja prijenosa, što je učinkovitije od čiste jednostupne faze reduktor reduktora. Crni vijčasti utičnica i male vibracije, niske razine buke i niske potrošnje energije.

Reduktor reduktora, kako bi se poboljšala učinkovitost, općenito koristi obojenih metala crvni zupčanik, crv je korištenje tvrdi čelik, jer je klizni trenje pogon, crvni vijak Jack tijekom rada, to će proizvesti veću toplinu, tako da dijelovi reduktora i brtve između toplinskog širenja razlike, crni vijčani priključak, tako da na koordinacijskoj površini praznine i ulja zbog temperature povećanja razrijeđenog, lako uzrokuju curenje. Glavni razlozi su četiri točke, jedna je materijalna kolokacija razumna, druga je površinska kvaliteta površine trenja mrežice, treća je izbor ulja za podmazivanje, crvni vijčani konektor je točna, četiri su kvaliteta montaže i koristiti okoliš.


Crvni zupčanik obično koristi brončanu kantu, maternji crvni materijal koristi 45 čelika za otvrdnjavanje do HRC45 155, također najčešće korištene 40C: otvrdnjane HRC50 155, crv mlinac brušenje na hrapavost Rao 8FCM, normalni rad reduktora , crv je poput otvrdnute "file", Worm screw Jack i neprestano podnosi crvnu opremu, tako da crvni zupčanik. Općenito govoreći, ova vrsta trošenja je vrlo spora, poput tvornice koja može koristiti više od 10 godina. Ako je brzina trošenja brža, potrebno je razmotriti je li odabir reduktora točan, da li postoji preopterećenje, materijal bez ručnog zupčanika, kvaliteta montaže ili uporaba okoline i tako dalje.

Općenito se događa u vertikalnoj instalaciji reduktora, uglavnom uz dodatak ulja za podmazivanje i izbor ulja za podmazivanje. Vertikalna montaža, vrlo je lako uzrokovati nedostatno ulje, reduktor prestaje raditi, gubitak ulja motora i mjenjača reduktora, prijenosnik nije rezultat zaštite od podmazivanja, pokretanje ili postupak rada nije učinkovito podmazivanje uzrokovano mehaničkim trošenjem ili čak i oštećenja.

Kad reduktor ne uspije, čak i ako je mjenjač dobro zatvoren, tvornica često otkrije da je ulje za prijenosnike u reduktoru emulgirano, ležaj je zahrđao, korodirao i oštećen, to je zato što reduktor u procesu transporta, toplina nakon nastanka kondenzacije vode uzrokovana; Naravno, i kvaliteta ležaja, metoda montažnog procesa usko je povezana.


Upit
Send
Obratite nam se
Adresa: Xinji Road, Nancheng, Dongguan City, Guangdong Province, Kina.
Telefon: +86-0769-83061993
Faks: +86-0769-88057667
E-pošte: sales@screwjack.net
Copyright © Sijie Industrial Co, Ltd sva prava pridržana.